Dwarsfluitles in Haastrecht

Wil jij dwarsfluit leren spelen? Dan ben jij bij mij aan het goede adres. Al meer dan 25 jaar ben ik een gediplomeerd dwarsfluitdocent. In mijn eigen studio in Gouda geef ik dwarsfluitles, zowel aan kinderen als aan volwassenen. Vanuit Haastrecht is mijn studio goed aan te rijden, via de N228 en de Goverwellesingel.

Dwarsfluitles

Dwarsfluit is een redelijk eenvoudig aan te leren instrument. Het heeft een mooie, fluweelzachte klank en klinkt vaak ook nog eens heel vrolijk. Als je eenmaal de blaastechniek onder de knie hebt, dan kun je al snel liedjes spelen in verschillende stijlen; van klassiek, barok tot pop en jazz. De studieboeken hebben tegenwoordig meestal CD-begeleiding. Dit maakt het thuis oefenen erg aantrekkelijk. Wil je nog niet direct voor een bepaald instrument kiezen, maar wil je je eerst algemeen ori├źnteren op en kennismaken met muziek, dan kun je kiezen voor Algemene Muzikale Vorming (AMV).

Sinds de Coronacrisis geef ik ook online les via Skype, Teams, Whatsapp, Facetime en Zoom.

Twintig jaar ervaring

Ik heb ruim 25 jaar als gediplomeerd docent leservaring met zowel kinderen als volwassenen en biedt veel mogelijkheden in lesvormen aan; individueel, groepsles, iedere week of juist om de week. Naast dwarsfluit kun je bij mij ook terecht voor blokfluitles en piccololes.

Gratis proefles dwarsfluitles

Ben je geïnteresseerd en wil je eens proberen om dwarsfluit te spelen? Vraag dan via het formulier een gratis proefles aan.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht